Thermoflux compacte pelletketel 14 of 20 kW

Adviesprijs va € 2649,00 ex btw

NIEUW ! ! !

Door de aanhoudende vraag voor een oplossing voor kleine huizen en appartementen heeft Thermoflux een ideale oplosssing!

Thermoflux Interio pelletketels met CV-aansluiting markeren een nieuw tijdperk van verwarm ing. De watervoerende compacte pelletketel combineert een aantrekkelijk design, zuinigheid met warmte en het comfort van centrale verwarming. De ketel werkt met pellets en wordt elektronisch geregeld. De warmte die bij de verbranding wordt volledigovergedragen aan het water.

De ketel regelt zich helemaal zelf door middel van een geïntegreerde pelletreservoir met schroeftransporteur, de brandstoftoevoer voor uren of dagen! Een pre-programmeerbare weekklok en automatische verlichting biedt een volledig automatische verwarming, wanneer ze maar willen. Voordat vroeg opstaan of 's avonds voordat ze naar huis gaan. Door middel van een display kunnen eenvoudig de verschillende performance parameters worden afgelezen. In de verbrandingruimte wordt het circulerende water verwarmd en wordt geleverd door de reeds ingebouwde pomp van het verwarmingssysteem.

 

Merk Model Vermogen Adviesprijs ex btw
Thermoflux Interio 14 Kw 2649,00
Thermoflux Interio 20 Kw 2849,00

 

 

 

 


HSC Solutions bvba - www.pellet-cvketel.be
Pelikaanberg 38
1600 Oudenaken
België
Tel: 0492-648144
e-mail: info@pellet-cvketel.be

Home

Wie zijn wij?

Productoverzicht

Ketels en kachels:

RVS-schoorsteen

Verwarmingspompen

Dealers

Hoeveel besparen?

Dealer worden ?

Pellettransportsysteem

Combinatie pelletketel met zonnenboiler of warmptepomp

Links?

Garantie- onderdelen

Algemene voorwaarden

 

 

free hit counters