Thermoflux pelletkachels met CV aansluiting

Adviesprijs va € 2699,00 ex btw

Under construction -tekst moet nog aangepast worden.

Thermoflux pelletkachels met CV-aansluiting markeren een nieuw tijdperk van verwarming. De watervoerende pelletkachel combineert een aantrekkelijk design, zuinigheid met warmte en het comfort van centrale verwarming. De kachel werkt met pellets en wordt elektronisch geregeld. De warmte die bij de verbranding wordt voornamelijk overgedragen aan het water. Slechts een klein deel wordt door warmtestraling afgegeven.

De kachel regelt zich helemaal zelf door middel van een geïntegreerde pelletreservoir met schroeftransporteur, de brandstoftoevoer voor uren of dagen! Een pre-programmeerbare weekklok en automatische verlichting biedt een volledig automatische verwarming, wanneer ze maar willen. Voordat vroeg opstaan of 's avonds voordat ze naar huis gaan. Door middel van een display kunnen eenvoudig de verschillende performance parameters worden afgelezen. In de verbrandingruimte wordt het circulerende water verwarmd en wordt geleverd door de reeds ingebouwde pomp van het verwarmingssysteem.

Het nieuwe ontwerp is een combinatie van klassiek en modern. De deur gemaakt van hoogwaardig staal met een verborgen handgreep past perfect bij de klassieke site van handgemaakte keramiek. Bedoeld voor degenen die willen om uw huis te verwarmen met een ontwerper object. De, zichtbaar door de glazen deur zorgt voor vuur in uw huis een uitnodigende en comfortabele sfeer.


Merk Model Vermogen Adviesprijs ex btw
Thermoflux Interio 14 Kw 2699,00
Thermoflux Interio 20 Kw 2899,00

 

 

 


HSC Solutions bvba - www.pellet-cvketel.be
Pelikaanberg 38
1600 Oudenaken
België
Tel: 0492-648144
e-mail: info@pellet-cvketel.be

Home

Wie zijn wij?

Productoverzicht

Ketels en kachels:

RVS-schoorsteen

Verwarmingspompen

Dealers

Hoeveel besparen?

Dealer worden ?

Pellettransportsysteem

Combinatie pelletketel met zonnenboiler of warmptepomp

Links?

Garantie- onderdelen

Algemene voorwaarden

 

 

free hit counters